Stillingsopslag: Kommunikations- og marketingchef.

18. september 2019

DAVA Foods søger en kommunikations- og marketingchef.

I DAVA Foods har vi rygende travlt, og vi søger derfor en procesorienteret chef til vores kommunikations- og marketingafdeling. Du bliver ansvarlig for udvikling og eksekvering af marketingplaner, -strategier og -aktiviteter i hele DAVA Foods-koncernen med hovedfokus på det danske marked og vores eksportaktiviteter. Du supporterer og samarbejder tæt med den kommercielle ledelse, og du tager dit afsæt i koncernens forretnings- og marketingstrategi. Du har en metodisk tilgang til at afdække kundebehov, kundeadfærd og forbrugertendenser, der er udgangspunkt for alle marketingaktiviteter.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være: 

 • Udvikling af markedsføringsplaner- og initiativer i samspil med kommerciel ledelse
 • Udvikling af nye produktkoncepter i samarbejde med virksomhedens udviklingsteam
 • Udvikling af koncernens digitale markedsføring
 • Projektledelse ifm. større projekter og særligt produktlanceringer
 • Udvikling og storytelling af virksomhedens identitet og image
 • Uddelegering af arbejdsopgaverne, samt koordinering med interne og eksterne samarbejdspartnere.
 • Presse og krisekommunikation i tæt samarbejde med den administrerende direktør

Du vil samtidig tage en aktiv del i udførslen af de daglige opgaver i afdelingen, som blandt andet består af grafiske opgaver og tekstproduktion.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med FMCG, detailhandelen og food service-branchen, da disse er vores vigtigste samarbejdspartnere.

Fagligt har du: 

Minimum 5-7 års relevant erfaring inden for kommunikation og marketing, samt minimum 2 års praktisk erfaring med ledelse. Du har kendskab til udvikling af strategier og trives i rollen som sparringspartner til den kommercielle ledelse og dine medarbejdere. Du har en relevant videregående uddannelse inden for marketing og/eller kommunikation, og du er dygtig til at arbejde i InDesign og Illustrator. Du er vant til at arbejde og kommunikere på både dansk og engelsk.

Det er en fordel, men ikke et krav, at du har arbejdet med forbrugertrends som økologi, dyrevelfærd, vegetarisme, veganisme, madlavning og ernæring, for ikke at nævne temaer som bæredygtighed og CSR. Du har evt. også kendskab til markedsføringsloven.

Som person er du: 

 • Struktureret og organiseret – du trives med at koordinere projekter og opgaver på tværs af afdelinger
 • Strategisk – du formår at se og skabe sammenhæng mellem produkt, trend og målgruppe
 • Procesorienteret – du formår at håndtere processen fra strategiudvikling til eksekvering
 • Fokuseret og fleksibel – selv under pres bevarer du overblikket
 • En teamplayer – du ser værdien i sparring og dialog

Det er vigtigt for os, at du er procesorienteret og struktureret, og du kan bidrage til vores strategiske udvikling. Du ved, hvordan vi rammer bestemte målgrupper, og hvordan målgruppen til et konkret produkt defineres. Du er stærk på storytelling og konceptudvikling, og du ved, hvordan vi skaber et stærkt image og succesfulde produktlanceringer.

Det er desuden vigtigt for os, at du som menneske har holdninger. Både til os som virksomhed, men også den verden, der omgiver os – og du har modet til at stå fast ved dine meninger.

Hvorfor arbejde hos os?

DAVA Foods er nordens største leverandør af friske skalæg og pasteuriserede æggeprodukter – bare for at nævne lidt. Vi har kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Estland, og vi er omkring 300 medarbejdere på koncernniveau.

Vi er en innovativ virksomhed i vækst, og vi har travlt. Vi skal levere morgendagens klimavenlige produkter, og vi skal lave nye spændende produkter til vegetarer. Vi vil lancere og udvikle nye convenience-produkter til den travle befolkning. Vi arbejder på at løse ernæringsmæssige udfordringer i ældresektoren med protein til bevaring og opbygning af muskler. Du kommer til at hjælpe os med at udvikle, lancere, markedsføre og fortælle vores kunder og forbrugere om vores unikke verden af æg!

Du vil primært være tilknyttet det danske kontor i Hadsund, rejseaktivitet vil forekomme.

Vil du være med på holdet? 

Send din ansøgning snarest og senest 7. oktober 2019 kl. 8:00. Tiltrædelse er hurtigst muligt, senest 1. januar 2019.

Ansøgning sendes til HR-koordinator Henrik Ørbæk Abildgaard på heab@davafoods.com markeret ”Kommunikations- og marketingchef” i emnelinjen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte administrerende direktør Ivan Noes på ino@davafoods.com. Ellers kan du læse mere om os her på siden eller www.davafoods.com.