Brownies


  • Bollebrowniesweb
Bedøm:  ( bedømmelser)

Kommentarer: 0

  Udskriv opskrift

Du skal bruge

2½ dl Karolines Køkken smør- & rapsolie
100 g mørk chokolade (ca. 50 % kakao) i små stykker
4 æg
250 g sukker (ca. 3 dl)
150 g hvedemel (ca. 2½ dl)
3 spsk kakao
300 g chokoladepeanuts, f.eks. M&M's

Sådan gør du

Kom smør- & rapsolien i en gryde sammen med chokoladen og smelt det ved jævn varme. Lad det køle af. Pisk æg og sukker til en luftig "æggesnaps". Bland mel og kakao sammen og vend det forsigtigt i "æggesnapsen". Vend den afkølede chokoladeblanding i.

Hæld dejen i en bradepande (ca. 6 x 22 x 30 cm) - foret med bagepapir. Fordel chokoladepeanuts på dejen og bag den midt i ovnen.

Løft kagen med bagepapir ud af bradepanden og lad kagen køle lidt af på en bagerist. Fjern forsigtigt bagepapiret. Lad kagen køle helt af og skær den i små tern til brownies.
Bagetid: Ca. 40 min. 175 °C.
 

Kommentarer

Skriv kommentar

  • Der er p.t. ingen kommentarer til denne opskrift.

Skriv kommentar til opskriften Brownies


Navn *


Kommentar *

Please verify the reCaptcha field

Felter markeret med * skal udfyldes