Roulade

med jordbær


  • Roulade Med Jordbær 612Px
Bedøm:  ( bedømmelser)

Kommentarer: 1

  Udskriv opskrift

Du skal bruge

Dej:

250 g sukker

3 æg

125 g mel

1 tsk bagepulver

2 tsk vaniljesukker

cirka 20 mandler


Fyld:

500 g jordbær

2½ dl fløde


Pynt:

2½ dl fløde

cirka 10 mandler

5 friske jordbær

Sådan gør du

Dej:
Pisk sukker og æg hvidt og skummende. Rør mel, bagepulver og vaniljesukker i.

Tag et stykke bagepapir (cirka 40x35 cm), buk det cirka 2 cm op i hver side og buk hjørnerne sammen. Smør bagepapirformen, sæt den på en bageplade og hæld dejen i. Drys smuttede mandler i dejen og bag rouladen til den er lysebrun, cirka 10 minutter ved 200° C.

Afkøl rouladen let og vend den over på et stykke sukkerbestrøet bagepapir. Tag forsigtig bagepapiret, som rouladen er bagt i, af – og rul rouladen sammen med det sukkerbestrøede papir.

Fyld:
Rul rouladen helt ud, når den er helt afkølet. Fyld med skiveskårne jordbær og flødeskum, rul rouladen sammen igen. Sæt rouladen på køl indtil den skal serveres.

Pynt:
Pynt rouladen med flødeskum, ristede mandler og jordbær.

Tip:
Rouladen kan med fordel laves i god tid og kan fryses med fyld.

 

Kommentarer

Skriv kommentar

  • Ulla Braun @ 28-12-2014

    Den er fantastisk god. Kan fyldes med årstidens bær. Har prøvet hindbær. Har prøvet brombær. Dejligt at den kan bages, fyldes og fryses ned. Det gør det let når man får gæster. Den bedste ros er jo når gæsterne også gerne vil have opskriften.

Skriv kommentar til opskriften Roulade


Navn *


Kommentar *

Please verify the reCaptcha field

Felter markeret med * skal udfyldes