Omvendt tomattærte

med ricotta


  • Ricotta M Tomatpaj
Forfatter: Økoægget

Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)

Kommentarer: 0

  Udskriv opskrift

Du skal bruge

2 plader butterdej

2 røde peberfrugter

4 tomater

4 økologiske æg

8 små stykker ricottaost,

kan erstattes med creme

fraiche

 

Pynt

citronmelisse

Sådan gør du

Rul butterdejen ud i fire stykker læg dem over fire kopper og bag dem i ovnen i 20 minutter ved 200 °C, så de bliver til små skåle.

Skræl peberfrugterne og skær dem i små stykker. Skær tomaterne i tern. Pisk æggene og steg det til røræg på en varm pande med lidt smør.

Fyld butterdejsskål med røræg, tomat, rød peber og ricotta. Pynt med citronmelisse.

 

Kommentarer

Skriv kommentar

  • Der er p.t. ingen kommentarer til denne opskrift.

Skriv kommentar til opskriften Omvendt tomattærte


Navn *


Kommentar *

Please verify the reCaptcha field

Felter markeret med * skal udfyldes