Crème Brûlée


  • Creme Brulé 10
Antal personer: 6

Bedøm:  ( bedømmelser)

Kommentarer: 4

  Udskriv opskrift

Du skal bruge

5 pasteuriserede æggeblommer

125 g sukker

1/4 l sødmælk

1/4 l piskefløde

1 vaniljestang

2 spsk rørsukker

Sådan gør du

Æggeblommer, sukker og kornene fra en vaniljestang piskes sammen. Tilsæt sødmælk og piskefløde. Smør  6 små rammekiner og fordel blandingen heri. Bages i forvarmet ovn i vandbad ved 150 °C i 45-50 minutter. Test med nål om massen er fast og tyk, ellers skal det have lidt længere bagetid.

Stilles på køl indtil servering.

Serveringen:
Drys rørsukker på de iskolde crème brûlée og brænd dem med en gasbrænder til rørsukkeret er smeltet og har taget farve. Server straks.

Tips:
I stedet for en gasbrænder kan du stille rammekinerne med crème brûlée i et koldt vandbad i oven under grillen og grill dem til sukkeret lige er smeltet og gyldent - hold godt øje, for pludselig går det stærkt. Tag dem ud og server straks.

 

Kommentarer

Skriv kommentar

  • CJ @ 26-01-2015

    Denne Creme Brulee Shaker er simpelt hen det værste jeg nogensinde har oplevet! Det er i hvert fald IKKE creme brulee! Køb IKKE dette produkt! Det lugtede forfærdeligt og gav os alle kvalme og havde en for-gammel-æggekage-agtig-konsistens - som creme brulee ikke skal have! Det røg direkte i skraldespanden! Ad!

  • Rikke caspersen @ 22-01-2015

    Det var en stor skuffelse-skal den skille og smage af sur mælk?

  • TE @ 01-01-2015

    Kommentar til Creme Brulee shaker; Meget skuffende oplevelse. Var indkøbt som dessert nytårsaften, men det blev der ikke noget af (godt vi havde lidt is i fryseren). På shakeren står der 140 grader i 30-40 min. og her i jeres egen opskrift skriver I 150 grader i 45-50 min. De 10 graders forskel kunne ha' gjort en stor forskel - specielt hvis de ligeledes havde været i ovnen i 10 min. yderligere. Men jeg fulgte opskriften på shakeren, da jeg formodede den var gennemtestet. Godt nytår.

  • MB @ 31-12-2014

    Jeg er meget skuffet over smagen og konsistensen af jeres produkt! Aldrig har jeg smagt noget så væmmeligt i min mund - det smager udelukkende af blævret æggemasse. Og har mange gange før lavet den hjemmelavede slags med stor succes. N.B. Har fulgt fremgangsmåden til punkt og prikke! Godt nytår! Herfra bliver det desværre uden den dessert vi havde glædet os til.

Skriv kommentar til opskriften Crème Brûlée


Navn *


Kommentar *

Please verify the reCaptcha field

Felter markeret med * skal udfyldes