Pærepakker med zabaione


  • Tortino Di Pere
Forfatter: Fabbio Mazzon / Det Danske Fjerkræraad

Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)

Kommentarer: 0

  Udskriv opskrift

Du skal bruge

4 pærer

8 æggeblommer

2 x 50 g sukker

1 dl marsala

10 g hakkede mandler

Sådan gør du

Skær pærene i fine tynde skiver og drys en smule sukker over. Put dem i ovnen ved 200 grader i ca. et halvt min., så skiverne bliver blødere.

Placer pæreskiverne over siderne af en lille form eller en kop. Bland æggeblommer, 50 g sukker og marsala i et vandbad i ca. 20 min.

Fordel æggesnapsen i formene og læg pærestykkerne ind over hiinanden, så de lukker æggesnapsen inde. Sæt formene i ovnen i få min. eller til de bliver faste. Af de sidste 50 g sukker laves karamel på en meget varm pande, der blandes med de hakkede mandler.

Anret pærekagen på en tallerken og pynt med karamel og mandler.

 

Kommentarer

Skriv kommentar

  • Der er p.t. ingen kommentarer til denne opskrift.

Skriv kommentar til opskriften Pærepakker med zabaione


Navn *


Kommentar *

Please verify the reCaptcha field

Felter markeret med * skal udfyldes