Æg en cocotte

med purløg, rygeost og radiser


  • Bagt Æg En Cocotte BB
Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)

Kommentarer: 0

  Udskriv opskrift

Du skal bruge

4 æg

50 g rygeost

2 røde radiser skåret i tynde stave

1 bdt fintskåret purløg

smør

Sådan gør du

Smør cocotte eller et ildfast fad smøres med smør i bunden og lidt på siderne. Slå æggene forsigtigt ud i formen og smuldr rygeosten over uden at ramme æggeblommen. Bag i ovnen ved 200 °C til æggehviden er stivnet. Krydr med salt og røde radiser. Drys purløg over.
 

Kommentarer

Skriv kommentar

  • Der er p.t. ingen kommentarer til denne opskrift.

Skriv kommentar til opskriften Æg en cocotte


Navn *


Kommentar *

Please verify the reCaptcha field

Felter markeret med * skal udfyldes