Lun salat

med rosenkål og løvstikke


  • Lun Salat BB
Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)

Kommentarer: 0

  Udskriv opskrift

Du skal bruge

2 æg

200 g rosenkålsblade

1 bananskalotteløg i ringe

½ bdt finthakket purløg

50 g grofthakket marv

½ bdt løvstikke

1 citron

Sådan gør du

Pochér æggene i cirka 3½ minut i meget salt vand.

Pil bladene af rosenkålene og rist dem hårdt med marven og skalotteløgene i cirka 1 minut.

Drys løvstikkebladene og den revne skal fra citronen udover. Pynt med finthakket purløg.

 

Kommentarer

Skriv kommentar

  • Der er p.t. ingen kommentarer til denne opskrift.

Skriv kommentar til opskriften Lun salat


Navn *


Kommentar *

Please verify the reCaptcha field

Felter markeret med * skal udfyldes