Østers


  • OESTERS
Forfatter: Claus Holm for HEDEGAARD

Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)

Kommentarer: 0

  Udskriv opskrift

Du skal bruge

4 skiver bacon

1 spsk rasp

1 lime, saft og skal

1 kvist dild

1 spsk tabasco

4 østers, åbnet

1 æggeblomme

1 lime, saft og skal

1 tsk cremefraiche

1 spsk chilisalt

1 tsk karry

Sådan gør du

Steg bacon sprødt i små strimler. Lav en krydderrasp af rasp, lidt af skallen af en lime og en kvist plukket, finthakket dild.

Bland bacon med tabasco og krydderrasp. Hæld blandingen over østersene, og gratiner dem i ovnen i ca. fire minutter ved 225 °C.

Læg æggeblommen i en gryde, og pisk den sammen med saft og skal af lime over varme. Pisk så det skummer, og tilsæt lidt efter lidt cremefraiche, chilisalt og karry.

Tag østersene ud af ovnen, og hæld blandingen over.

 

Kommentarer

Skriv kommentar

  • Der er p.t. ingen kommentarer til denne opskrift.

Skriv kommentar til opskriften Østers


Navn *


Kommentar *

Please verify the reCaptcha field

Felter markeret med * skal udfyldes