Laks med røræg


  • Saltet Laks BB
Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)

Kommentarer: 0

  Udskriv opskrift

Du skal bruge

300 g laksefilet

50 g salt

10 g sukker


Røræg:

6 æg

1 dl sødmælk

1 dl fløde

½ bdt dild

smør

rosa peber

Sådan gør du

Drys sukker og salt ud over laksefileten og marinér i et døgn. Dup laksen med papir til den er tør, skær den i fine lange strimler.

Pisk æggene med sødmælk, fløde og groft hakket dild. Smelt lidt smør i en gryde, tilsæt æggemassen og lun det hele langsomt under jævn omrøring. Krydr røræggen med rosa peber når den er færdig.

Servering:
Servér retten med laksen anrettet som en vifte.

 

Kommentarer

Skriv kommentar

  • Der er p.t. ingen kommentarer til denne opskrift.

Skriv kommentar til opskriften Laks med røræg


Navn *


Kommentar *

Please verify the reCaptcha field

Felter markeret med * skal udfyldes