Æg og bacon-muffin

lavet på toast


  • Æg og bacon-muffin
  • Brunchbord
Forfatter: Claus Holm

Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)

Kommentarer: 0

  Udskriv opskrift

Du skal bruge

smør

4 skiver tynde fuldkornstoast

4 skiver bacon

8 økologiske æg

salt og peber

2 tomater

eventuelt 70 g ost

Sådan gør du

Smør 4 små ramekinskåle og fold 1 skive toastbrød ned i hver skål. Pres godt ud i kanterne. Læg bacon ned oven i og slå 2 æg ud i hver skål. Krydr med salt og peber. Del tomaterne i passende stykker og fordel dem i skålene. Riv evt. ost henover.

Bag skålene i cirka 18-20 minutter ved 180 ℃. Skær de nybagte muffins ud med en kniv, vikl dem ind i en serviet og værsgo og spis. En sjat ketchup kan gøre underværker!

 

Kommentarer

Skriv kommentar

  • Der er p.t. ingen kommentarer til denne opskrift.

Skriv kommentar til opskriften Æg og bacon-muffin


Navn *


Kommentar *

Please verify the reCaptcha field

Felter markeret med * skal udfyldes