Hajfinne-suppe


  • Hajfinnesuppen
Forfatter: Økoægget

Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)

Kommentarer: 1

  Udskriv opskrift

Du skal bruge

Pandekager

2 økologiske æg

2 dl mælk

50 g fuldkornsspeltmel

50 g hvedemel

½ tsk salt

olie til stegning

1 l bouillon

2 gulerødder

1 peberfrugt

1 håndfuld ærter

Sådan gør du

  1. Pisk æg og halvdelen af mælken sammen med de øvrige ingredienser
  2. Tilsæt det sidste mælk til passende konsistens og lad dejen trække lidt
  3. Bag pandekagerne gyldne på en slip-let pande i lidt olie
  4. Skær pandekagerne til så de ligner hajfinner
  5. Varm bouillonen op
  6. Skræl gulerødderne og skær dem i stave
  7. Skær peberfrugten i små tern
  8. Hæld grøntsagsstykkerne i den varme bouillon og lad dem koge lidt med
  9. Læg forsigtigt hajfinnerne ned i suppen og server

 

 

 

Kommentarer

Skriv kommentar

  • Vibeke E. Jensen @ 24-07-2016

    Måske skulle "Hedegaard" gå på nettet og se filmklip af hajer, der efter at deres HAJFINNER er skåret af, stadig levende kastes tilbage i havet, hvor de hjælpeløse synker til bunds og dør. Bon Appetit!

Skriv kommentar til opskriften Hajfinne-suppe


Navn *


Kommentar *

Please verify the reCaptcha field

Felter markeret med * skal udfyldes