Hollandaisesauce


  • Bearnaise Hollandaise
Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)

Kommentarer: 0

  Udskriv opskrift

Du skal bruge

100 g smør

2-2½ dl fløde

4 pasteuriserede æggeblommer

1 tsk salt

2-3 spsk citronsaft

eventuelt 50-100 g stenbiderogn

Sådan gør du

Bland smør, fløde, salt og æggeblommer sammen i en gryde. Varm det op ved svag varme under omrøring med piskeris. Bring det i kog ved svag varme (må ikke spilkoge), tilsæt citronsaft og eventuelt stenbiderrogn og hæld saucen over i en varm saucekande. Servér straks.

 

Kommentarer

Skriv kommentar

  • Der er p.t. ingen kommentarer til denne opskrift.

Skriv kommentar til opskriften Hollandaisesauce


Navn *


Kommentar *

Please verify the reCaptcha field

Felter markeret med * skal udfyldes