Hyldeblomstpocheret torsk


  • POCHERET TORSK
Forfatter: Claus Holm for HEDEGAARD

Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)

Kommentarer: 0

  Udskriv opskrift

Du skal bruge

1 spsk Thai Lemon

2 torskefileter á 100 g på skind

1 kvist frisk dild

3 laurbærblade

1 dl hyldeblomstsaft eller æblemost

1 spsk brændenældesalt

peber

100 g nye kartofler

 

Dild-sabayonne:

3 æg

1 dl hvidvin

1 citron, saft og skal

1 bdt dild

2 spsk cremefraiche 38 %

salt og peber

Sådan gør du

Drys Thai Lemon i et fad. Læg torskestykkerne ovenpå, dernæst friskplukket dild og laurbær. Hæld most eller hyldeblomstsaft over. Krydr med brændenældesalt og peber, og sæt fadet i ovnen i 10-12 minutter ved 130 °C.

Kog kartoflerne og pil dem, eller bare skrab/vask dem, inden du koger dem, dit valg.

Dild-sabayonne:

Slå æggene ud i en gryde. Pisk dem sammen med hvidvin og saft og skal af citron. Pisk over medium varme til æggene skummer godt op. Tilsæt grofthakket dild og cremefraiche, og smag til med salt og peber.

Hæld saucen udover de kogte, delte kartofler, som serveres sammen med torsken.

 

Kommentarer

Skriv kommentar

  • Der er p.t. ingen kommentarer til denne opskrift.

Skriv kommentar til opskriften Hyldeblomstpocheret torsk


Navn *


Kommentar *

Please verify the reCaptcha field

Felter markeret med * skal udfyldes