Konfektkage


  • Konfektkage
Antal personer: 20

Bedøm:  ( bedømmelser)

Kommentarer: 0

  Udskriv opskrift

Du skal bruge

300 g blød nougat
100 g mørk chokolade
100 g mandler
100 g røde cocktailbær
100 g rosiner
3 spsk flormelis med chokoladesmag
2 spsk rom (kan udelades)

Sådan gør du

Hak nougat og chokolade og smelt dem sammen over vandbad.

Hak mandler og cocktailbær groft. Bland flormelis med chokoladesmag og eventuel rom med den smeltede chokolade og nougat. Tilsæt frugt og mandler.

Form: Beklæd en lille form (10 x 20 cm) med bagepapir el. folie. Hæld massen i formen og stil den i køleskab til den stivner.

Servering:

Skær konfektkagen i små tern og server.

 

Kommentarer

Skriv kommentar

  • Der er p.t. ingen kommentarer til denne opskrift.

Skriv kommentar til opskriften Konfektkage


Navn *


Kommentar *

Please verify the reCaptcha field

Felter markeret med * skal udfyldes