Chinatown-omelet


  • Chinatown
Forfatter: Nikolaj Kirk / Det Danske Fjerkræraad

Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)

Sværhedsgrad:
Kommentarer: 0

  Udskriv opskrift

Du skal bruge

12 æg

1/2 liter mælk

1 dl kogte ris

1 løg, groftrevet

1 fed hvidløg, fintrevet

Salt og peber

Smør til stegning

 

Topping

4 forårsløg, fintsnittede

1 rødløg, skåret i ringe

1 spsk soja

1 spsk madolie

1 tsk jordnøddeolie

Sådan gør du

Pisk æg og mælk sammen og tilsæt ris, løg, hvidløg, salt og peber. Hæld blandingen på en pande med smør og steg 4-5 minutter på hver side. Krydr med salt og peber.

Bland alle ingredienserne til topping sammen. Skær omeletten ud i fire stykker, læg dem på hver sin tallerken og fordel toppingen ud over.

Tip
Udskift evt. risene med kogte linser, bønner eller lignende.

En omelet er 100 procent sikker, hvis den bliver stegt under et låg i 2 minutter.

 

Kommentarer

Skriv kommentar

  • Der er p.t. ingen kommentarer til denne opskrift.

Skriv kommentar til opskriften Chinatown-omelet


Navn *


Kommentar *

Please verify the reCaptcha field

Felter markeret med * skal udfyldes