Frittata di patate e pancetta

Æggekage med kartofler og italiensk bacon


  • Frittata Pancetta
Forfatter: Fabbio Mazzon / Det Danske Fjerkræraad

Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)

Sværhedsgrad:
Kommentarer: 1

  Udskriv opskrift

Du skal bruge

4 æg

2 spsk mælk

20 g parmesan

1 bdt rosmarin

8 tynde skiver italiensk pancetta

Sådan gør du

Bland æg, mælk, parmesan og rosmarin og hæld det på en varm pande. Vent i 2 minutter og put det derefter i en 185 grader varm ovn i 5 minutter.

Læg halvdelen af pancetta'en på toppen og sæt panden i ovnen igen i 2 minutter. Pynt med det sidste pancetta og rosmarin.

 

Kommentarer

Skriv kommentar

  • Lili @ 28-11-2015

    Hvor er kartoflerne ?

Skriv kommentar til opskriften Frittata di patate e pancetta


Navn *


Kommentar *

Please verify the reCaptcha field

Felter markeret med * skal udfyldes