Gratineret omelet med torsk og persille


  • Gratineret M Torsk
Forfatter: Bo Jakobsen / Det Danske Fjerkræraad

Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)

Kommentarer: 0

  Udskriv opskrift

Du skal bruge

400 g torsk i filet

Olivenolie

Salt og peber

1 bdt. persille

8 æg

2 dl cremefraiche

50 g revet parmesan

Sådan gør du

Bag torskefileterne i ovnen ved 175 grader i ca. 10 min. Køl filterne af, og rør dem til en fars med lidt olivenolie, salt, peber og hakket persille.

På en lille pande laves fire små flade "pandekager" af pisket æg. Disse rulles med farsen og lægges i et ildfast fad. Oven på hver rulle lægges en stribe cremefraiche, hvorpå der drysses revet parmesan. Fadet sættes i ovnen under grill og gratineres, til de er gyldenbrune. 

Ved servering drysses med hakket persille.

 

Kommentarer

Skriv kommentar

  • Der er p.t. ingen kommentarer til denne opskrift.

Skriv kommentar til opskriften Gratineret omelet med torsk og persille


Navn *


Kommentar *

Please verify the reCaptcha field

Felter markeret med * skal udfyldes