Nem rodfrugt soufflé


  • Rodfrugtsouf
Forfatter: Nikolaj Kirk / Det Danske Fjerkræraad

Antal personer: 6

Bedøm:  ( bedømmelser)

Sværhedsgrad:
Kommentarer: 0

  Udskriv opskrift

Du skal bruge

15 g kartofler

125 g persillerod

125 g pastinak

125 g knoldselleri

2 dl cremefraiche (38%)

en håndfuld purløg

2 æg

salt og peber

smør til smøring

Sådan gør du

Skræl og skær rodfrugterne i små stykker. Kom dem i en gryde og kog dem møre i rent vand. Mos dem med cremefraiche, hakket purløg, æggeblommer, salt og peber.

Pisk hviderne stive. Rør 1/3 af hviderne i massen og vend så resten af hvidernei. Hæld i smørsmurte portions-ramekiner. Bag i vandbad ved 150 grader i cirka 20 minutter.

 

Kommentarer

Skriv kommentar

  • Der er p.t. ingen kommentarer til denne opskrift.

Skriv kommentar til opskriften Nem rodfrugt soufflé


Navn *


Kommentar *

Please verify the reCaptcha field

Felter markeret med * skal udfyldes