Skinke og svampe

bagt i omelet med vinaigrette


  • M Skinke Svampe
Forfatter: Bo Jakobsen / Det Danske Fjerkræraad

Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)

Sværhedsgrad:
Kommentarer: 0

  Udskriv opskrift

Du skal bruge

250 g champignon

smør til stegning

4 skiver parmaskinke

8 æg

salt og peber

1 hårdkogt æg

1 skalotteløg

1 spsk kapers

4 cornichoner

1 lille bdt persille

1 spsk olivenolie

1 spsk dijonsennep 

Sådan gør du

Rens og steg champignonerne. Køl dem af og lav 4 ruller af parmaskinke med champignon. Læg dem i et ildfast fad. Pisk 8 æg sammen med salt og peber, og hæld massen over skinkerullerne.

Bag dem i ovnen ved 200 grader i cirka 30 minutter, til æggemassen er stivnet.

Imens hakkes det hårdkogte æg, skalotteløg, kapers, olie og sennep og smages til med salt og peber. Ved anretning serveres skinke/svamperullerne toppet med vinaigretten.

 

Kommentarer

Skriv kommentar

  • Der er p.t. ingen kommentarer til denne opskrift.

Skriv kommentar til opskriften Skinke og svampe


Navn *


Kommentar *

Please verify the reCaptcha field

Felter markeret med * skal udfyldes