• Marcipan Kyllinger
Bedøm:  ( bedømmelser)

Kommentarer: 0

  Udskriv opskrift

Du skal bruge

3 dl fløde, 13% eller mælk

1 dl sukker

3 økologiske æggeblommer

4 dl blandede bær/frugt, i tern

300 g marcipan 

Sådan gør du

Varm fløden/mælken op med sukker, til sukkeret smelter. Lad det køle lidt af og rør æggeblommerne i. Fordel bær i fire skåle og hæld ”æggefløden” over.

Rul marcipanen ud i en tynd firkant, skær fire låg og luk skålene med dem.

Bag dem ved 200° C indtil de bliver gyldne.

 

Kommentarer

Skriv kommentar

  • Der er p.t. ingen kommentarer til denne opskrift.

Skriv kommentar til opskriften


Navn *


Kommentar *

Please verify the reCaptcha field

Felter markeret med * skal udfyldes