Wonton-bolsje


  • WONTON BOLSJER
Forfatter: Claus Holm for HEDEGAARD

Antal personer: 1

Bedøm:  ( bedømmelser)

Kommentarer: 0

  Udskriv opskrift

Du skal bruge

1 stk wonton-dej

1 æggeblomme

1 tsk røget paprika

olie til stegning

1 tsk kryddersalt

Sådan gør du

Læg dejen fladt på et bræt. Placer blommen på dejen midt på, og fold forsigtigt det ene hjørne mod det andet hjørne som en trekant. Klem nu enderne sammen, og drej pakken, så den ligner et langt bolsje.

Drys med paprika, og sæt pakken på frost i to timer.

Tag ’bolsjet’ ud af fryseren, og fritér det i en gryde med olie, som er varm. Det er vigtigt, at det er direkte fra frost til varme. Steg bolsjet til det er gyldent – ca. to minutter. Drys med kryddersalt.

 

Kommentarer

Skriv kommentar

  • Der er p.t. ingen kommentarer til denne opskrift.

Skriv kommentar til opskriften Wonton-bolsje


Navn *


Kommentar *

Please verify the reCaptcha field

Felter markeret med * skal udfyldes